ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

Ανακαλύψτε τα οφέλη του αισθητικού βελονισμού, μιας εξαιρετικά δημοφιλούς μεθόδου αντιγήρανσης, που έχει διαδοθεί επιτυχώς στο δυτικό κόσμο της κοσμετολογίας. Ο αισθητικός βελονισμός αποτελεί ένα μέσο ολιστικής αισθητικής προσέγγισης που χρησιμοποιούν κέντρα ευεξίας σε Ευρώπη, Αμερική και Ασία, αφού συμβάλλει καταλυτικά στην απομάκρυνση των σημαδιών γήρανσης.

Πώς λειτουργεί;
Λεπτές, πολύ μικρές βελόνες εισάγονται στο δέρμα, αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος και διεγείροντας την παραγωγή του κολλαγόνου. Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα το δέρμα μας
να προσλαμβάνει όλο το οξυγόνο που χρειάζεται, να τρέφεται και να ενυδατώνεται σε βάθος, χωρίς τεχνητές μεθόδους, αλλά με φυσικό τρόπο. Παράλληλα, ο αισθητικός βελονισμός συμβάλλει και στην ενεργοποίηση της αντιφλεγμονώδους δραστηριότητας και της αυτο-ίασης των ιστών. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει επειδή η διαδικασία του βελονισμού σπάει τις γερασμένες μικρές ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης, έχοντας ως αποτέλεσμα την κινητοποίηση του εγκεφάλου, που με τη σειρά του κινητοποιείται και στέλνει μεγάλες ποσότητες αίματος, αντιφλεγμονώδεις ουσίες και οξυγόνο, ώστε να αρχίσει η επούλωση των ινών. Οι ίνες γίνονται, με αυτόν τον τρόπο, πιο ανθεκτικές. Το τελικό αποτέλεσμα του αισθητικού βελονισμού είναι να προσδώσει λάμψη και υγιή όψη στην επιδερμίδα, αφού επιδρά καταλυτικά στους υποδόριους μυς του προσώπου και αναπλάθει από μέσα προς τα έξω τη δομή του δέρματος. Δοκιμάστε τον αισθητικό βελονισμό, κερδίστε τη μάχη με το χρόνο και αποκτήστε σφριγηλό και νεανικό δέρμα!

Μέσω του αισθητικού βελονισμού επιτυγχάνουμε:
  • Καταπολέμηση και απαλοιφή των λεπτών ρυτίδων και μείωση των βαθύτερων
  • Σύσφιγξη και ανόρθωση προσώπου
  • Καλύτερη όψη δέρματος, με λάμψη και βαθιά αναζωογόνηση προσώπου  
  • Καλύτερη υφή στο δέρμα

Ποια η διαφορά του αισθητικού βελονισμού από διάφορες άλλες μεθόδους και θεραπείες αντιγήρανσης για το πρόσωπο;
Μια από τις αρχές του βελονισμού είναι ότι ορίζει την εξωτερική ομορφιά ως ένα αποτέλεσμα της εσωτερικής ευεξίας και υγείας. Σε αυτό το σημείο έγκειται και η βασική διαφορά του με τις υπόλοιπες μεθόδους αντιγήρανσης. Εν αντιθέσει με τις ενέσεις χημικών ουσιών στην επιδερμίδα -που προκαλούν ζημιά στα υγιή κύτταρα- και με το νυστέρι -που αφαιρεί τους υποτιθέμενους περιττούς ιστούς-  ο βελονισμός είναι ανώδυνος, δεν έχει αντενδείξεις, ούτε και παρενέργειες. Μετά από έναν αριθμό συνεδριών, οι ρυτίδες υποχωρούν και σιγά–σιγά εξαφανίζονται τελείως. Οι μαύροι κύκλοι κάτω από
τα μάτια απαλείφονται και τα βλέφαρα ανορθώνονται.

Πότε πρέπει να ξεκινήσω και με τι συχνότητα;
Δεν υπάρχει κάποιο ουσιαστικό όριο στην ηλικία. Συνήθως, άτομα των 30 ετών και άνω σπεύδουν
στη λύση του αισθητικού βελονισμού. Σε αυτήν τη ηλικία, λόγω της αλλαγής του προφίλ των ορμονών, αρχίζει για κάθε γυναίκα και η άμεση επίπτωση στην όψη του δέρματος.

Πόσες συνεδρίες αισθητικού βελονισμού πρόκειται να χρειαστώ;
Τουλάχιστον έξι θεραπείες, με συχνότητα μια την εβδομάδα.

Ποιες είναι οι παρενέργειες του αισθητικού βελονισμού;
Ο αισθητικός βελονισμός δεν προκαλεί επιπλοκές ή παρενέργειες στον οργανισμό. Όλες οι βελόνες που χρησιμοποιούνται -για μια και μοναδική φορά- έχουν αποστειρωθεί και είναι εξαιρετικά λεπτές. Κατά τη διάρκεια του βελονισμού δεν θα αισθανθείτε πόνο, ούτε θα σας χορηγηθούν φάρμακα και ενέσεις. Τέλος, δεν υπάρχει κάποιος μετέπειτα χρόνος αποθεραπείας.